Contactati-ne ACUM

Colaboratorii nostri

Pro Media Events

Pentru ca evenimentele cele mai importante din viata dumneavoastra sa nu fie date uitarii niciodata si pentru revederea cu placere a acestora, compania noastra, formata din tineri devotati, va pune la dispozitie o gama larga de servicii.

Sonorizari Ploiesti

Fie ca este vorba de un eveniment deosebit, de o nunta, botez sau orice alt tip de petrecere, o sonorizare de calitate realizata de un DJ profesionist, este elementul care va face petrecerea dumneavoastra una de neuitat.

Magic Studio

Magia evenimentelor speciale se risipeste uneori prea repede. In cazul nuntilor ea incepe cu logodna si se stinge treptat dupa luna de miere. Ca sa pastrati vii aceste emotii echipa nostra va ajuta sa documentati fiecare sentiment.

Restaurant Cetate

Restaurant Cetate cu specific românesc şi nu numai, este locaţia perfectă pentru organizarea şi găzduirea de evenimente: mese festive, aniversări, Revelion, nunţi, botezuri, banchete, majorate, cină romantică, bar, întâlniri de afaceri, recepţii, conferinţe, festivităţi de promovare a produselor.

Restaurant Padurea Verde

Ce zici de o iesire in mijlocul naturii pentru un ospat pe cinste alaturi de cei dragi? Fie ca e pranz sau cina, te asteptam zilnic sa experimentezi bucataria din Padurea Verde!In fiecare seara de Weekend,cina dumneavoastra in Restaurantul Padurea Verde este insotita de muzica live.

Vrei o formatie pentru evenimentul tau?